Menyförslag 2015

rest-gk-2013-top-1

Buffé med svenska smaker

Lök & Ansjovispaj
Inlagd sill, hackad lök och gräddfil
Varmrökt lax, sauce vert, picklad fänkål och kålrabbi
Renstekscheesecake på kavringsbotten
Västerbottenpaj
Sallad på grön sparris, ruccola och nässelmajonäs
Krämig färsk potatissallad med morot, vårlök och grovkorning senapscréme
Vedrökt skinka
Tjälknöl på nötkött
Potatis och lökpaj med löjrom och kantareller
Kycklingfilé med dillcréme och forellrom
tre sorters bröd med vispat smör
lagrad ost

230 kr / person


 

Medelhavsbuffé

Krämig pastasallad med cesardressing
Fetaostsallad
Tomat och mozzarella
Ceviche med räkor, avokado, gurka, mango, lime och tomat på crostini
Fransk potatissallad, kapris, olivolja, rödlök och persilja
Spenat och chevrépaj
Pastasallad med ruccola och soltorkade tomater
Lufttorkad skinka med sparris
Salami
Rökt ankbröst
Souvlaki, grekiskt grillspett av fläskfilé
Aubergingratäng med tomat och ost
Två sorters oliver
Foccacia
Lantbröd
Vispat smör
Tzatziki
Aioli

230 kr / person

 

 

 


 

Grillbuffé

Ruccola, fetaost och cocktailtomater
Två sorters potatissallad
Coleslaw
Gurka och tomat
Vinägrettmarinerade bönor
Bearnaisesås
Tzatziki
BBQ sås
Potatisgratäng
Bakade potatishalvor
Två sorters bröd
Vispat smör
Från grillen

Lax
Fläskfilé
Kycklingspett
Majs

230 kr / person


Italiensk buffé

Pestopotatis
Mozzarella och tomat
Cesarsallad
Två sorters oliver
Sallad med ruccola och sparris
Marinerade champinjoner
marinerad vitlök
Rostbiff
Lufttorkad skinka
Två sorters salami
Pastasallad med pesto
Coleslaw med basilika
Pastasallad med räkor och soltorkade tomater
Crustini med tomatsalsa
Foccacia
Smör, olivolja
Färskost
Lasagne
Små kycklingklubbor
Fruktfat

230 kr / person


Menyer för två eller tre rätter

Meny 1

Förrätt
Matjesillscheesecake med brynt smör

Varmrätt
Timjan och vitlöksbakad lammrostbiff med citronglaserade primörer,
balsamreduktion samt en variant på hasselbackspotatis

Dessert
Chokladpannacotta med marinerade jordgubbar

Meny 2

Förrätt
Gravad röding serveras med senapssås, rågkrisp, dillsyrad gurka och rödlök

Varmrätt
Lättrimmad halstrad gösfilé med ljummen potatissallad av färskpotatis,
fänkål, sockerärtor, salladslök och dijonvinägrett

Dessert
Hallonlakritskaka med syrad smetana

Meny 3

Förrätt
Parmaskinka med sparris, rostade solrosfrön och hyvlad parmesan

Varmrätt
Lågtempad ryggbiff med potatiskaka, smörstekta kantareller, rödvinssky och
semibakadecocktailtomater

Dessert
Campagnesorbet med limemarinerade jordgubbar och madelflarn

Två rätter 295 kr / person
Tre rätter 345 kr / person

Det går bra att mixa de olika menyerna