Tack alla

Så har vi passerat det magiska datumet och kan konstatera att vi i år klarade oss utan den hysteriska stressen sekunderna direkt efter midnatt.

En eloge till kansliet som lyckades hålla reda på alla aktiveringar av medlemskap utan några större missöden. Vad vi vet hade vi endast en incident med en missad inbetalning men tack vare att vi hade bemanning vid midnatt så kunde det lösas omgående utan att det ställde till något för någon (mer än möjligen en viss pulshöjande nervositet)

Grattis till alla er som tog en plats och kom ihåg att ni kan öka vinstchanserna ytterligare genom att delta i lagspelet. Vinnande lag får som bekant plats i finalfältet. Laget på andra plats vinner fritt spel och automatisk anmälan till Memira open 2016.

Från TK är vi naturligtvis väldigt glada över att återigen kunna fylla vårt flaggskepp till tävling ännu ett år, och vi kommer tillsammans med alla sponsorer, banpersonal, juniorer, kansli och restaurang att göra vårt yttersta för att ni ska få en bra upplevelse sista vecka i Juli.

I år kommer vi att lägga fokus på att ytterligare förbättra både spelupplevelsen och kringarrangemangen nere på banan.

Om någon inte hann anmäla sig men är sugen på att spela så gå in och anmäl er ändå. Vid eventuella avhopp så blir det reservinträde från anmälningslistan i anmälningsordning.

 

Till sist ett stort tack till er alla som gör tävlingen möjlig. Ingen nämnd ingen glömd

 

Ljusdals Golfklubb