Det börjar dofta tävling banne mig…

Snötäcket blir tunnare och tunnare för var dag som går och det känns att det närmar sig golfsäsong. Under vintern har det jobbats hårt med att få till tävlingsprogrammet för 2015 och så när som på 2 datum är vi nu färdiga. Klubben kommer i år att erbjuda 18st tävlingar vilket är 4 fler än ifjol. Vi kan med glädje meddela att tävlingsprogrammet innehåller nya sponsorer som valt att lägga tävlingar hos oss vilket vi är tacksamma för. Vi välkomnar OKQ8 Ljusdal, Ljusdals Bilgalleri, Hogland golf och naturligtvis Memira till oss och tackar redan nu för förtroendet.

Programmet innehåller 9st partävlingar och 8st singeltävlingar samt en tävling i Augusti som vi kommer att göra klart med de närmaste dagarna.

Lite extra vill vi lyfta fram årets scramble som spelas Söndag 16 Augusti och arrangeras av klubbens juniorer där allt överskott oavkortat går till deras verksamhet.

Ni som ivrigt varit in på sidan och golf.se har säkert lagt märke till att vi under de senaste veckorna lagt ut tävlingar och även ändrat på några tävlingar. Att det ändras lite beror på att vi vill erbjuda en bra mix och variation och tillgodose önskemålen både från er medlemmar utifrån medlemsundersökningen samt från sponsorerna.

Några av er hann anmäla er till Golfrestaurangen som först låg ute som partävling, men som nu är omgjord och beslutad att spelas som singel (och lag inom bollen) och den ändringen kom till för att kunna erbjuda er tävlanden 3st singeltävlingar innan Memira open. Vi hoppas att någon eller några av de övriga nio partävlingarna kan passa minst lika bra.

Väl mött till tävlingssäsongen 2015

TK