Plötsligt är det över

Så var då det officiella tävlingsåret 2015 över. I lördags spelades Off-Tee vilken som alltid är den sista officiella tävlingen som arrangeras av klubben. Men som väderprognoserna ser ut så verkar vi kunna nyttja vår höstfina bana länge till för sällskapsspel och spontantävlingar.

Vinnare av själva Off-Tee vart Mattias Meijer och Magnus Eriksson på 60 netto. Båda dessa välspelande herrar har ni sett på bild av samma anledning tidigare under säsongen så därför visar vi upp den här fina höstbilden istället.

Men naturligtvis ett stort grattis och bra spelat grabbar !

Kvällens bankett och prisutdelning bjöd på god mat och uppmärksammade diverse bedrifter under säsongen. Bland annat så har klubbens juniorer har haft en bra tävlingssäsong på de olika ungdomstourerna.
Vilgot Gunnarsson, Viktor Larsson, Wilma Andersson och Rasmus Andersson har alla haft framstående placeringar i sina respektive klasser. Bäst av samtliga har Wilma Andersson lyckats genom att vinna sin klass i Gästrike/Hälsinge både i netto OCH brutto. Fantastisk bedrift !

Order of merit vanns i år av Jesper Nilsson. En kille som spelat bra hela säsongen och tagit stadiga steg ner i hcp.

Mattias Wallström tog hem sommarcupen och packar som bäst för höstresan till Troia, Portugal.

Lite kuriosa från den gångna tävlingssäsongen:

  • Klubben har haft 1860 st. startande under tävling (Memira open & Swedbank endast räknade 1 dag)
  • Banans svåraste hål på tävling var hål 4 (hcp 1)
  • Banans lättaste hål på tävling var hål 13 (hcp 10)
  • Det har gjorts (endast) 8 st. eagles under tävling. 3 st. på hål 3, 2 st. på hål 8, och 1 st. på hål 5, 7, 12.
  • Snittscore brutto på tävling var 98,28 slag.

Från TK vill vi rikta ett stort tack till alla er som deltagit under säsongen och naturligtvis till Banpersonal, Kansli/Shop, Restaurangen och sist men inte minst frivilliga styrkan mogna män & kvinnor för allt ideellt arbete.

Synpunkter, ris, ros och förslag tar vi gärna emot, och hittar ni inte på någon i TK så vän er med fördel till kansli.

Tack för 2015

TK