Golfens dag den 20 maj på Ljusdals GK.

Ta med en kompis till Golfens dag 20 maj!

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på Ljusdals GK kommer att ha öppet hus med massor av roliga aktiviteter. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna – gärna tillsammans med familj och nyfikna icke-golfande vänner.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det rekordstora intresset för golf i Sverige och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar i landet lördag den 20 maj.

Vi på Ljusdals GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Ljusdal med omnejd att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10.00 – 14.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta Ulf N 070-6554295

 

Golfens dag:

 

  • Prova-på-golf med instruktörer
  • Spela ett par hål på banan
  • Specialerbjudande på nybörjarkurs
  • Kampanj från shopen & restaurangen
  • För de yngre: Åka golfbil och spela 30-50 meters bana!
  • Visning av maskinparken

Läs mer om Golfens dag på www.golfiljusdal.nu samt www.golfensdag.se.

Hoppas att vi ses!

 

Hälsningar

Ulf Norrby

Pro/Klubbchef