På 20:e upplagan

Vi firar 20 år med denna tävling som började år 2000 under namnet Hälsingetouren..

I dagarna fyra tävlar i år ca 180 deltagare om nio finalplatser i tre klasser samt lagspel till finalrundorna i Spanien våren 2020. Vädret skall enligt alla kanaler bli varmt, drick mycket!

Restaurangen öppnar kl. 06.00 alla dagar, har kvällsbufféer och under dagtid luncher och mycket annat. OBS! Boka bord på tel: 0651-166 80 – speciellt onsdag då det är RÄKBUFFÉ – den börjar bli fullbokad.. Lördag har vi stor avslutning med BANKETT och underhållning av KIRE – köp biljett senast fredag på Golfrestaurangen.

Du kan redan nu lösa HIO-försäkring, betala ev. lagspel så slipper du köa på onsdag.. Bilda lag – extra chans att vinna! Har du ingen att bilda lag med – hör av dig till kansliet så kan vi förmedla lagsammansättning! tel: 0651-168 83

Vi hoppas på en fantastisk vecka – bra golf – god mat – trevlig samvaro!

Här hittar du allt om Ljusdal Masters – samt info dag för dag>>

VÄLKOMNA