Ljusdal Masters, första dagen..

Den tjugonde upplagan av vår tävling har avverkat första dagen, det var i riktig sommarvärme som  det spelades idag.

Resultaten blev riktigt bra, Lars Lagerholm, Sigtuna GK slog till med en 64:a! i A-klassen. B-klassens Anders Andersson, Ljusdals GK var inte sämre – han fick till 65 slag! Dellbon Kjell Groth, Ljusdals GK var heller inte långt efter.. 66 slag. Överlag var det finfina resultat idag – får se hur torsdagens rond blir.. värmen skall fortsätta!

Anders Andersson och Lars Lagerholm (Kjell Groth saknas på bilden)

I lagspelet tog HYBO 1 en fin ledning med 135 slag – Roger Eriksson och Joakim Nordh spelade ihop 67 respektive 68 slag, den tredje medlemmen Lars-Erik Sundberg hade 73 slag (två resultat räknas ons-tors – fredag och lördag räknas alla tre resultaten in i lagtävlingen)

Resultat>>

Lagresultat>>

Lista lag>>