Viktigt meddelande från Svensk Golf!

Prenumerera på nya Svensk Golf till specialpris

Från och med maj 2020 slutar Svenska Golfförbundet att skicka ut tidningen Svensk Golf till dig som medlem i en svensk golfklubb. Men tidningen lever vidare och nu har du chansen att teckna en prenumeration på nya Svensk Golf till specialpris via oss i Ljusdals GK.

  • Svenska Golfförbundet kommer dock att utge en ny tidning som ingår i ditt medlemskap, den kommer att heta Golfa! – läs mer längst ner i detta inlägg.

Först kommer tre utgåvor av Svensk Golf ut som vanligt i början av 2020. För att fortsätta få tidningen därefter krävs att du tecknar en prenumeration. Just nu finns ett unikt lanseringserbjudande där du för endast 239 kronor för hela 2020, som kommer ut från och med maj (ordinarie pris: 399:- ).

  • Från och med nummer 4-2020 blir tidningen Svensk Golf prenumerationsbaserad och ges ut av förlaget Egmont Publishing, som äger varumärket Svensk Golf. Vill du fortsätta få tidningen i brevlådan finns ett unikt erbjudande som du endast kan ta del av via din hemmaklubb.

Detta erbjudande är tillgängligt för dig som medlem i Ljusdals Golfklubb, genom nedanstående länk kan Du som medlem hos oss nu gå in och teckna prenumerationer av Svensk Golf.

Erbjudandet:
Ljusdals GKs medlemmar tecknar prenumerationen för 239 kr (hela året ut 2020).

Ljusdals GKs unika länk – klicka för mer info och prenumereration:

https://www.dintidning.se/SG9617

Ljusdals GK erhåller ett bidrag om 40 kr per prenumeration som tecknas via länken. Avräkning sker i december 2019 och maj 2020.

Golfa!

I juni 2020 kommer det första numret av SGF:s nya tidning som ska heta Golfa! Den ges ut med tre nummer nästa år och därefter ska den komma fyra gånger per år. Den kommer att ersätta din nuvarande ”Min golf” – den nya publikationen kommer att ha ett litet annorlunda upplägg jämfört med den nuvarande tidningen.

Läs mer här>>