Gäller 1 och 2 januari

Har du tänkt boka simulatorgolf

Och spela den 1 eller 2 januari 2020  –  Då måste du gå in på nätet och boka dessa tider SENAST 31 december..

Den 1 januari övergår vi till ett nytt ”golfår” i GIT (golfens IT-system), per automatik så ”inaktiveras” alla medlemmar i golfsystemet – när klubben lägger upp fakturor för nya årsavgifter så ”aktiveras” alla igen, fram till den sista februari.

Den 2 januari börjar alla fakturor skickas ut, via e-post och snigelpost, samt att alla markeras med ett aktivt medlemskap.

Således kan du efter den 2 januari börja boka simgolf igen – det går inte att gå in och göra bokningar på nätet den 1 eller 2 januari.

OBS!
Har du inte betalat årsavgiften innan sista februari ”inaktiveras” du igen tills du betalt din årsavgift (detta för att dels få in pengar till klubben, dels för att det inte är ”schysst” att ”åka snålskjuts” fram till det är spelbart här hemma). – Du kan inte boka starttider på nätet eller på några andra svenska klubbar om du inte har ett aktivt medlemskap i klubben.
Får du inte någon faktura? – kolla i skräpkorgen, det kan ligga där..