Golfhäftet – erbjudande!

Bäste medlem!

Köp Golfhäftet 2021 och få PLUS utan kostnad (värde 199kr)

(kampanjen gäller från 25/1 till 7/3)

Året börjar med en riktig pangstart där flertalet Golfhäftet-golfare redan har spelat ett par rundor på snöfria breddgrader. Med Golfhäftet PLUS blir det dessutom ännu lättare att besöka dina favoriter bland Golfhäftet-banorna igen och fortsätta att golfa till halv green fee. Slå till och säkra upp en massa golf till säsongsstarten redan nu!

Golfhäftet inkl. PLUS nu 495:- (ord. pris 694:-)

Så här fungerar Golfhäftet PLUS – över 1.000.000 extra tider:
Utvalda banor i Golfhäftet erbjuder dig med Golfhäftet PLUS en möjlighet att besöka dem igen för spel till halv green fee på deras PLUS-tider. För att se aktuella banor med PLUS-tider, besök Golfhäftets app eller golfhaftetplus.com. Golfhäftet PLUS kan inte användas på andra tider och golfbanor än de som är aktuella med PLUS-tider.

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Du beställer enkelt genom att:

  • Besöka kansliet/shopen
  • Eller via tel 0651-168 83 /  epost till kansliet>>
  • Beställ direkt via klubbens hemsida>>