Damer

Damgolf 2021

Härligt med en ny golfsäsong!

Det är lätt att glömma bort att uppdatera denna sida då vi även har en grupp på Facebook. Men bättre sent än aldrig…För er som inte hittat till gruppen på Facebook; Ljusdals GK Damgolf. Om det blir plötsliga förändringar av exempelvis damgolfen på tisdagskvällar kommer information i Facebookgruppen.

Tisdagskvällar

Vi har några tider bokade på tisdagskvällar då vi spelar 9 hål. Vi samlas 17:15 och delar sedan upp oss mellan de tider vi har bokade. Första start 17:30. Ingen tävling utan endast för trevligt sällskap och träning. Erfaren eller nybörjare, äldre eller yngre spelar ingen roll. Gör oss gärna sällskap!

Årets Gästrike-Hälsinge Damgolf (D45+ och D65+).

Denna säsongstävling består av tre deltävlingar under maj-juni och tre under augusti-september. De två bästa individuella resultaten räknas. Även på lag-nivå är det de två bästa lagresultaten som räknas. Det måste vara minst tre spelare från klubben för att räknas som ett lag.

Årets första deltävling skulle ha varit i Hofors den 24 maj men blev inställd p.g.a. pandemin. Dock har Hofors lyckats klämma in deltävlingen i sitt schema den 26 juli istället.

Andra deltävlingen var i Bollnäs den 7 juni. Då lyckades vi från Ljusdal komma på placeringarna 2, 4 och 5 i klass B45+. Vi hade ingen deltagare i D65+.

Kommande spelschema:

  • 21 juni Högbo
  • 26 juli Hofors
  • 9 augusti Söderhamn
  • 23 augusti Gävle
  • 6 september Hudiksvall (OBS! ändrat till måndag, brukar vara söndag)

Tänk på att sista dag för anmälan till G-H Damgolf brukar vara på onsdagar (och inte torsdagar som vi i Ljusdals GK har för våra tävlingar).

Hör gärna av er till mig om ni har några funderingar  /  Stina Persson, 076-8121483

Ser fram emot härliga golfträffar under säsongen!