Prisutdelning

Grattis till pristagarna i Gästrike-Hälsinge Damgolf 2020


Årets säsong har ju varit annorlunda på många vis, så också denna tävling. Istället för de normala sex deltävlingarna blev det tre deltävlingar. Av dessa tre räknades de två bästa resultaten. Vinnaren av en deltävling fick 15p, tvåan 12p, trean 10p, fyran 9p och sen vidare ner till 1p.

Sonja Åström vann klassen D65B med 30p. Hennes vinst var klar redan efter två deltävlingar då hon vann både i Ljusdal och i Gävle. Även om den sista deltävlingens resultat inte räknades i totalen är det värt att framhålla att Sonja lyckades med det fantastiska att vinna alla tre deltävlingarna 😊

Stina Persson vann klassen D45B med 27p, efter en andraplacering i Gävle och en vinst i Hudiksvall.

Men det var fler golfdamer från Ljusdal som lyckades bra. Chatarina Plomér blev tvåa i D45B med 24p, Ann-Kristin Thimper blev femma i D45B på 19p och Eva Sellman blev sexa i D65B på 16p.

Alla fem spelarna har förärats med presentkort i olika valörer, dessa delades ut vid en gemensam fika på golfrestaurangen – Trevligt! ..och bra jobbat, Ljusdals golfdamer!

Lagmässigt blev Hudiksvall svårslaget som vanligt. I lagtävlingen räknas bruttoresultat och Hudiksvall har nu kammat hem lagsegern för 5:e året i rad. Vi kan bara gratulera dem till bra spel!

Tack för denna säsong och väl mött under nästa!
(Information om datum och golfbanor för nästa års spel kommer senare).

Lokal kontaktperson för Gästrike-Hälsinge Damgolftävling
Stina Persson