Nytt från banan..

Ny ordförande i bankommittén!

Hej jag skulle vilja presentera mig för er som inte vet vem jag är, nu när jag har fått förtroendet att sitta med i styrelsen, samt som ansvarig i bankommittén.
Jag heter Anders Andersson och är 70 årig kille, en pensionär som fortfarande har en timanställning i konsult företaget WSP som markprojektör och hoppar in som extra resurs när det behövs.

I mitt jobb i klubben ser jag det som viktigt att vara en samordnare mellan styrelsen och banan, vilket innebär att jag och vår Banchef /Greenkeepern Ulf Erhardsson kommer att ha ett tätt samarbete för att få en så bra och trevlig bana som vi kan få på dessa breddgrader.

För att lyckas med detta så måste vi ha en tredje part med på vår sida nämligen moder natur. Vi behöver även viss medverkan från er medlemmar, detta på grund av att vi är en liten klubb med begränsade resurser.

Vi skulle därför villa ha en intresseanmälan från er som känner för att vi ska ha en bana som vi kan vara stolta över. Känner ni för detta så kan ni anmäla er till kansliet med namn och telefon nr, så hör jag av mig för närmare info mm. (tel: 0651-168 83  /  kansli@golfiljusdal.nu )

Alla kan säkert bidra med någon insatts stor som liten, och ju fler vi blir desto fortare och mindre betungande blir insatsen.

Tackar på förhand Anders Andersson

Vi i Ljusdals Golfklubbs styrelse hälsar Anders Andersson välkommen som ordförande i bankommittén samt i styrelsen.