Passa på! Först till kvarn..

..belöna dig själv efter vinter o pandemier..

 Följ med Ljusdals GK till Islantilla Golf Resort 30 april–7 maj 2022

Inled nästa års golfsäsong med en härlig golfvecka i solskenet på en av Hiltons senaste golfanläggningar!


Inkluderat i resan:

  • Direktflyg t/r Arlanda -Faro inkl resväska & golfbag
  • Flygplatstransfer t/r
  • 7 nätter i delat dubbelrum på Hotel Islantilla
  • Halvpension
  • 5 greenfees* på anläggningens 27-hålsbana ink rangebollar • Träning enligt meny• Bussresa Ljusdal –Arlanda T/R

Pris per person 14 498 kronor
Enkelrumstillägg: 2200 kr *18 hål förbokat per golfdag, 9 extra hål i mån av plats. En 6:e runda kan även spelas gratis i mån av plats på lediga dagen, bokas direkt på plats.

 

Nu är det dags att säkra plats på Ljusdals GKs populära klubbresa nästa vår. Ta chansen att inleda 2022års golfsäsong på bästa tänkbara sätt och följ med till DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort!

Veckan kommer att fyllas med spel på anläggningens 27-hålsbana, träning och sköna stunder på och utanför golfbanan. Anläggningen ligger i västra Andalusien, på Costa de la Luz, några mil från gränsen till Portugal. Anläggningen bjuder på helt nyrenoverat hotell och en populära 27-hålsbana. Strax utanför resorten ligger Islantilla semesterby med populär sandstrand.

Islantilla Golf Club har 27-hål och är populärt val för golfare av alla nivåer. Här väntar 27 hål av olika karaktär, fördelat på tre 9-hålsslingor. Anläggningen har mycket bra träningsfaciliteter med driving range, övningsbunkrar, två puttgreener och ett närspelsområde.

Hotel DoubleTree by Hilton Islantilla är ett fyrstjärnigt hotell som ligger i direkt anslutning till golfbanan och klubbhuset. Hotellet genomgick i början av 2020 en stor renovering och som namnet påvisar drivs det nu under Hiltons regi. Sedan den stora totalrenoveringen har hotellet knappt varit öppet och med andra ord kommer du checka in i ett nästintill helt nyrenoverat och modernt hotell med rum i ljusa toner. Hotellet har även stort poolområde, gym och spa. Såväl frukost som middagarna serveras i hotellets trevliga restaurang.

Obs! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Just nu 6 platser kvar…

 För anmälan klicka här>>

För mer information och frågor kontakta Ulf Norrby pro@golfiljusdal.nu eller 070-6554295
Kontaktperson på Golfbreaks är Fredrik Wickman prose@golfbreaks.com eller 08 -52 503 855, tonval 1