Inga mer tävlingar..?

Vår tävlingskommitté behöver hjälp!

Då nuvarande tävlingskommitté jobbar sitt sista år, vi har sökt ersättare som är intresserade att överta den viktiga funktionen i klubben.
Då intresset har varit minimalt kommer nuvarande kommitté enbart att köra scoring efter tävlingen samt hålla i prisutdelning.

Ni som tävlar får lösa ut era scorekort i shopen samt efter ”målgång” lämna in dem i greenfelådan i shopen, ingen starter kommer att finnas på plats. Det kommer ej fungera att efteranmäla sig på tävlingar, på vanliga klubbtävlingar utan extern sponsor får pristagare hämta sitt pris på tisdagen veckan efter.

När det gäller Ljusdals Masters har vi hjälp och den tävlingen kommer fungera som vanligt.

Vi hoppas att det ska finnas några som vill ta över efter Tomas och Kennet så vi kan ha en tävlingskommitté och tävlingar på vår klubb, du/ni får gärna höra av er till Kennet så kan vi få till en lösning.

Kennet gm TK