Tävling avgjord!

Volvo Mixed Golf Challenge

LÖRDAG 17 JUNI

Det blev en fantastiskt bra tävling, vädret var mycket gynnsamt. Den ”goa” stämning runt banan speglade också resultatlistorna. Det var 66 par som spelade bästboll med kanonstart. Bilbolaget bjöd på lunch efter avslutad rond – mycket uppskattat!

I A-klassen segrade ungdomarna Oliver Skoglund och Enzo Widmark, båda Ljusdals GK med fina 45 poäng. I B-klassen blev det också ”hemmaseger” – Lasse Jonsson och May Alén kom in på 42 poäng. Dessa båda par får åka upp till Umeå den 17 augusti för regionsfinal – sedan väntar Sverigefinalen..

Stort tack till Hans Ahlzén från Bilbolaget för en fin och trevlig tävling.

RESULTAT>>

  • Två klasser med valfri partner. Ett par kan bestå av två damer, två herrar eller en dam och en herre.
    Damer spelar från standardtee för damer och herrar från standardtee för herrar oavsett ålder.
  • Bästboll med kanonstart 10:00  –  samling senast 09:30 för genomgång.