Torsdagens spel..

Ljusdal Masters – Torsdag

Efter andra dagens spel bibehåller Peter Bylund sitt grepp om A-klassen, en ny 71 runda befäste hans ledning med 142 slag, dock bara med ett slag före Wilma Andersson, trea sammanlagt ligger William Bergman, Jonas Pettersson och Jon Persson alla 146 slag. Bäst idag var William Bergman, Salems GK med 67 slag, bättre HCP än Mattias Jonsson, Gävle GK. Wilma Andersson trea idag med 69 slag.

B-klassen leder Fredrik Jonsson totalt med 144, ett slag före Victor Persson GolfStar GK, Erik Hamrén – vår käre fotbollsfantom ligger på tredje plats i sammandraget. Bäst idag i B var Kalle Lindkvist med 68 slag, Erik Hamrén tvåa med 70 slag och Victor Persson trea med 70 slag.

I C-klassen leder Gunnar Andersson med 132 slag, ett slag före Monica Wåhlström som är i en klass för sig själva.. trean Isak Hemström ligger 7 slag efter – men det är ju halva tävlingen kvar.. Dagens bästa var Gunnar med 65 slag följd av Monica med 67 slag – Isak hade 69 slag idag.

Dagens vinnare:
William Bergman, Kalle Lindkvist och Gunnar Andersson

Lagtävlingen leds av ”1 slice och 2 Birdies” dvs. Hans Robertsson, Marie Wåhlström samt ”ankaret” Monica Wåhlström som återigen slog till med en kanonrunda, 67 slag.

Alla resultat>>