Moving Day – The Cut

Efter dagens spel reduceras fältet med en sk. CUT (skämtet med katten är inräknad hos alla golfare 🙂

Startlistor för lördag är publicerade>>, alla berörda spelare kommer att få e-post om starttid, även de som skall spela ”enbart” för laget kommer att få vetskap om sina starttider. Första start 08:00 – alla spelar från hål 1 – vilka som gick vidare ser ni här>>

Fredagens spel i varmt och soligt väder bjöd på fina resultat, Mats Jerfström i A-klassen hade fina 69 slag, följd av Jonathan nord och Wilma Andersson med 69 respektive 70 slag.

B-klassens dagsvinnare heter Lars Hast – en gammal golfräv som slog till med 69 slag trots ryggproblem.. tvåa blev Lars Larsson från Hudik med 71 slag tätt följd av vår egen travkung Pär Glas som hade 72 slag.

C-klassens segrare Anders Bergh hade en kanonrunda – 64 slag! Helt outstanding – Grattis! Tvåan Noah Lagerhäll hade 68 slag, trean Monica Jonsson slog till med 69 slag – Monica som förövrigt vann ”Närmast hål” både onsdag och torsdag – så hon har siktet rätt inställt!

Anders, Mats och Lars poserar med sina förstaplatser!

Den totala ställningen är spännande, A-klassens Wilma Andersson leder med 4 slag före Peter Bylund följd av Jonathan Nordh ytterligare ett slag efter.. B-klassen är ett riktigt getingbo.. Lars Larsson, Hudik, Erik Hamrén och Fredrik Jonsson har alla 219 slag – spännande!
C-klassens grand old man Gunnar Andersson leder med 6 slag före Monica Wåhlström med Noah Lagerhäll ett slag bakom Monica – Garanterad spänning inför lördagen alltså!

Totalresultat i de tre klasserna samt lagresultaten hittar ni här>>