Avslutning Ljusdal Masters

Nu är Ljusdal Masters avgjord..

Det blev en spännande avslutning på årets upplaga av Ljusdal Masters.

Dagens vinnare i de tre klasserna blev Peter Bylund i a-klassen med 69 slag, Johan Schröder i b-klassen med fina 67 slag och i c-klassen vann Isak Hemström med otroliga 64 slag som gav honom en rejäl skjuts i totallistan..

I den totala tävlingen hade vi nio spelare som får åka till Spanien och Costa Ballena och göra upp om slutsegern, dessa fick idag jobba för sina platser..

Från v: Fredrik Jonsson, Erik Hamrén, Sebastian Blomsten, Andy Widdicombe, Joacim Blomsten, Wilma Andersson, Gunnar Andersson, Isak Hemström samt Peter Bylund.

Finaldag:

A-klassens segrare Peter Bylund storspelade i 4 dagar –Äntligen stämmer allt tyckte Peter, som vann med 6! slag. Han får sällskap av Wilma Andersson som med sin andraplats vunnit finalspel för tredje året i rad!

I b-klassen blev det kamp ända in till sista hålet, vår fotbollsguru Erik Hamrén drog det längsta strået med en birdie på hål 18 som resulterade i en andraplats och finalspel. Fredrik Jonsson segrade med 4 slag – nervöst idag tyckte de i ledarbollen.

Gunnar Andersson i c-klassen höll ända in till målsnöret och segrade med 2 slag före den för dagen storspelande Isak Hemström som slog till med en 64!! och seglade om alla konkurrenter som aspirerade på andraplatsen efter omutlige Gunnar.

Laget som segrade var en konstellation bestående av Andy Widdicombe, Sveg och bröderna Blomsten, Joacim och Sebastian från Söderhamn som för övrigt vunnit i denna tävling de senaste fyra åren!

Simon Boström vann ohotad tävlingens bruttopris med 280 slag – ett snitt på 70 slag över 4 dagar bevisar att Simon är i en klass för sig, hans spelhandicap är på Ljusdals GK -4 – alltså han måste göra 14 par och 4 birdies för att gå på sitt HCP!

Ulf Norrby avtackades för sitt 32-åriga engagemang i klubben som pro och klubbchef när han nu tar steget över till Golf Breaks golfresor – Lycka till Ulf!

Väl mött nästa år, kanske med en del nyheter..