Info från styrelsen

NU TAR VI NÄSTA STEG – KLUBBEN ANSTÄLLER LINDA BLOM

Vi har nu den stora glädjen att hälsa Linda Blom, välkänd golfprofil på klubben, som ny medarbetare. Linda kommer att tillträda 1 januari 2023 och arbeta på halvtid hos oss. Hon kombinerar detta med en halvtidstjänst som lärare på Stenhamreskolan.

Hennes tjänst har arbetsnamnet klubbvärd, ett ord med positiv värdeklang och som indikerar att det till stora delar är ett medlemsorienterat uppdrag.
Det första steget i den omorganisation som vi befinner oss i togs i våras då Vilgot Gunnarsson anställdes som tränare. Vilgot har på ett utmärkt sätt kommit in i arbetet och många är de lovord som hörs angående hans sätt att leda övningar och lektioner. Utöver träning/utbildning ligger shopen, som ju klubben äger, och sponsring inom hans ansvarsområde. Vi är mycket nöjda med rekryteringen.

Ulf Erhardsson, vår greenkeeper, kommer även i fortsättningen att ansvara för banan och maskinparken. Ulf och hans mannar har ju med den äran lyckats hålla toppnivå på vår bana tre år i rad. Vi är övertygade att det arbetet kommer att fortsätta i samma goda stil under Ulfs ledning.

Lindas ansvarsområden kommer att bli kansli, reception och medlemsvård. Vi behöver bli fler medlemmar och en viktig uppgift för Linda blir att aktivt arbeta för medlemsservice och medlemsvård. Kennet Hedman kommer under en övergångsperiod att skola in Linda i kansliarbetet, inte minst i de ekonomiska bitarna, det tackar vi Kennet för.

En av nycklarna till att nå framgång med upplägget är att de tre ledande personerna, Vilgot, Ulf och Linda, hittar goda samarbetsformer. Vi är säkra på att dessa tre golfkunniga medarbetare, som alla har ett hjärta som klappar för Ljusdals GK, kommer att bidra till en klubb med en positiv utveckling.

Styrelsen för Ljusdals GK