Golfkatten firar 12 år..

Från gömmorna av den insomnade Golftidningen hittades denna artikel om vår ”Golfkatt”
Bilderna och artikeln är från september 2011.

Huskatten på golfklubben.
Vem rår om den kelsjuka kissemissen som varit vår gäst hela sommaren? Ibland så kunde man hitta den i fåtöljen sovandes inne hos Ulf på Golfshopen och nästa gång så låg den och sov i bokhyllan på kontoret i Golfrestaurangen. Vem rår om ”charmören” och vad heter den ? Det är frågan som många medlemmar ställde sig i somras.

En rolig historia hände i början av augusti då några greenfeegäster ringde in till kansliet och kände sig förföljda av kissemissen. Tom Dahl från kansliet fick åka ut med golfbil och köra bort den då hon följt efter i tre hål. Måttet rågades då misse lade sig över hålet på greenen på hål tre då gästerna skulle putta.
En rolig historia att berätta om men hoppas den har ett hem över vintern.

Det var en mycket ung ”Golfkatt” som började sin golfkarriär hos oss och frodas än i dag 12 år senare ..