Volvo Mixed Golf Challenge

Volvo Mixed Golf Challenge 15/6

I det bästa tänkbara golfväder spelades Volvo Mixed Golf Challenge, partävling på Ljusdals GK

Två klasser bästboll, 72 startande par kanonstartade kl. 10:00, Hans Ahlzén från Volvo bjöd på dryck, popcorn och snask vid hål 9, efter avslutad rond bjöds det även på lunch!

I tävlingen blev det fina resultat, A-klassens segrare Johanna Robertson och Michael Katsaras hade fina 46 poäng, samma poäng som vinnarna i B-klassen, Kerstin Johansson och Kenneth Törnberg. Dessa två par får spela regionfinal i Umeå senare i sommar.

Tack till Hans Ahlzén, Volvo för en som vanligt fin tävling.

GRATTIS!

RESULTAT>>

Volvo Mixed Golf Challenge 2024 är en partävling som genomförs i två handicap-klasser över tre kvalificeringsomgångar – klubbkval – regionfinal – och Sverigefinal.  Spelformen är fyrboll poängbogey (bästboll) med handicap över 18 hål.