Ljusdal Masters 2019

I år firar vi tjugoårsjubileum, som alltid spelar vi sista helgen i juli.
Datum för tävlingen i år är från 24 till 27 juli, med finalspel i Spanien 25/4 – 2/5 2020.
Vi reser till ISLANTILLA GOLF RESORT>>

 

Fältet delas in i tre lika stora klasser (A, B, C) som vanligt kommer vi att förutom singelspel ha lagtävling, 3-mannalag. Vi spelar över 4 dagar med ”cut” efter tre dagar (gäller både singel och lagspel) De 30 bästa i varje klass med samma resultat samt hälften av lagen är de som spelar lördag. De som slutgiltigt gör upp om slutsegern våren 2020 är ettan och tvåan i de tre singelklasserna samt det vinnande laget. Där spelar alla nio finalister tre dagars singelspel om mästerskapet.

Vi kommer att ha två startblock under dagarna, första start 07:00 med start från hål 1 och hål tio, andra startblocket börjar kl. 12:00 med start från hål 1 och hål 10. Detta innebär ett snabbare spel, mindre väntan och får resultat på ett enklare och snabbare sätt.

Prisbord: Med våra dagsponsorer så kommer vi att satsa på att ha ett fint prisbord ons-fre. Det betyder att vi kommer att ha flera pristagare under denna vecka utöver de nio finalister som spelar finalen 2020. Efter avslutat spel (ons-fre) hålls prisutdelning för dagsetappen i golfrestaurangen, även utlottningar på scorekorten från olika sponsorer sker då. Erhållna priser kan ej bytas/erhålla tillgodokvitto i shopen.

Tävling i tävlingen: Du kan lösa en sk. HIO försäkring (du vinner en plats med finalfältet i Spanien om du gör en HIO under tävlingen) Under varje dag kommer det att bli flera olika små tävlingar. Detta är för att ge spelet extra krydda och tävlingsnerv.
Onsdag: Närmast på hål 9 och på hål 15
Torsdag: Närmast på hål 9 samt Dagens Dubbel/Trippel på hål 16
Fredag: Närmast på hål 9 – samt extra HIO pris – Citroën, driving på hål 18.

Mat och underhållning: Planeras tillsammans med Golfrestaurangen för att få en meny som vi vet håller hög klass samt musikunderhållning på kvällarna.
Detta gäller även den stora banketten på lördagen som vi har på Golfrestaurangen.
Meny –  banketten>>

Information – regler>>
Lokala regler>>


* Fullvärdiga medlemmar från Hudiksvall, Bollnäs och Söderhamn betalar ingen tävlingsgreenfee (samarbetsavtal)

DAGSPONSORER:

     

 

VINNER DU EN PLATS I FINALSPELET VÅREN 2020, ÄR DEN PERSONLIG OCH KAN EJ ÖVERLÅTAS. DU KAN BARA VINNA EN PLATS I FINALEN OAVSETT PLACERING I GRUNDSPELET I LJUSDAL.
VID  VINST AV FINALPLATS, VINST AV HIO-PRIS BETALAS EVENTUELL VINSTSKATT AV VINNAREN.

Tidigare tävlingar
– Ljusdal Masters 2018>>
Memira Open 2017>>
Memira Open 2016>>
Memira Open 2015>>