Ljusdal Masters 2018

LJUSDAL MASTERS

..så heter numera vår årliga tävling som vi genomför sista helgen i juli sedan år 2000.
I år spelas tävlingen mellan 25 och 28 juli, med finalspel 27 april – 4 maj 2019
Montado Golf Resort, Portugal>>

 

Onsdag 25 juliTorsdag 26 juliFredag 27 juliLördag 28 juli

Alla startlistor finns nu under respektive dag

Fältet delas in i tre lika stora klasser (A, B, C) som vanligt kommer vi att förutom singelspel ha lagtävling, 3-mannalag. Vi spelar över 4 dagar med ”cut” efter tre dagar (gäller både singel och lagspel) De 30 bästa i varje klass med samma resultat samt hälften av lagen är de som spelar lördag.De som slutgiltigt gör upp om slutsegern i Portugal våren 2019 är ettan och tvåan i de tre singelklasserna samt det vinnande laget. Där spelar alla nio finalister tre dagars singelspel om mästerskapet.
Läs mer om Montado Golf Resort>>

Vi kommer att ha två startblock under dagarna, första start 07:00 med start från hål 1 och hål tio, andra startblocket börjar kl. 12:00 med start från hål 1 och hål 10. Detta, som blev uppskattat förra året, innebär ett snabbare spel, mindre väntan och får resultat på ett enklare och snabbare sätt.

Prisbord: Med våra dagsponsorer så kommer vi att satsa på att ha ett fint prisbord ons-fre. Det betyder att vi kommer att ha flera pristagare under denna vecka utöver de nio finalister som spelar finalen 2019. Efter avslutat spel (ons-fre) hålls prisutdelning för dagsetappen i golfrestaurangen ca 21.00, även utlottningar på scorekorten från olika sponsorer sker då.

HIO – i år kommer vår(a) HIO-tävlingar verkligen sätta spets på tävlingen, vi kommer att ha en finalresa till Montado i Portugal som pris för varje HIO, gjord under dessa fyra speldagar.
Men nu kommer det intressanta: om du gör den första HIO:n på hål 15 under fredagen spel vinner du en CITROËN C3 (även en resa vinner du!) – gäller endast en bil och under fredag 27 juli.
Vi rekommenderar att du löser en HIO-försäkring!

Tävling i tävlingen: Under varje dag kommer det att bli flera olika små tävlingar. Detta är för att ge spelet extra krydda och tävlingsnerv.

Mat och underhållning: Planeras tillsammans med Golfrestaurangen för att få en meny som vi vet håller hög klass samt musikunderhållning på kvällarna med Yellow Mike + hemlig gäst på torsdag.
Detta gäller även den stora banketten på lördagen som vi har på Golfrestaurangen med dansmusik av EXTRACT. Köp bankettbiljett i Golfrestaurangen, pris: 345:- fredag är sista dag för bankettbiljett köp.

DAGSPONSORER:

       

       

      

      

VINNER DU EN PLATS I FINALSPELET VÅREN 2019, ÄR DEN PERSONLIG OCH KAN EJ ÖVERLÅTAS. DU KAN BARA VINNA EN RESA OAVSETT PLACERING I GRUNDSPELET I LJUSDAL.
VID  VINST AV FINALRESA, VINST AV HIO-PRIS BETALAS EVENTUELL VINSTSKATT AV VINNAREN.