Elbutiken Masters

ELON ELBUTIKEN i Ljusdal – är ny huvudsponsor 2020

Välkommen till Elbutiken Masters!

Fältet delas in i tre lika stora klasser (A, B, C) som vanligt kommer vi att förutom singelspel ha lagtävling, 3-mannalag. Vi spelar över 4 dagar med ”cut” efter tre dagar (gäller både singel och lagspel) De 30 bästa i varje klass med samma resultat samt hälften av lagen är de som spelar lördag. De som slutgiltigt gör upp om slutsegern i Portugal:  MORGADO GOLF RESORT, våren 2021 är ettan och tvåan i de tre singelklasserna samt det vinnande laget. Då spelar alla nio finalister tre dagars singelspel om mästerskapet.

Vi kommer att ha två startblock under dagarna, första start 07:00 med start från hål 1 och hål tio, andra startblocket börjar kl. 12:00 med start från hål 1 och hål 10. Detta innebär ett snabbare spel, mindre väntan och vi får ut resultatlistorna på ett snabbare sätt.

Prisbord: Med våra dagsponsorer så kommer vi att satsa på att ha ett fint prisbord onsdag till fredag. Det betyder att vi kommer att ha flera pristagare under denna vecka utöver de nio finalister som spelar finalen 2021. Efter avslutat spel (ons-lör) hålls prisutdelning för dagsetappen i golfrestaurangen, även utlottningar på scorekorten från olika sponsorer sker då. Erhållna priser kan ej bytas eller bytas för tillgodokvitto i shopen.

Tävling i tävlingen: Du kan lösa en sk. HIO försäkring, om du gör en HIO under tävlingen får du åka med oss till vårens finalresa till Portugal och MORGADO GOLF RESORT – gör ingen en HIO under tävlingen, lottas denna resa ut vid lördagens bankett bland dem som betalat HIO-försäkring. Under dagarna kommer det att bli flera olika småtävlingar, detta för att ge spelet extra krydda och tävlingsnerv.

Onsdag: Närmast på hål 9 och på hål 15
Torsdag: Närmast på hål 9 samt Dagens Dubbel/Trippel på hål 16
Fredag: Närmast på hål 9 samt driving på hål 18

Resmålet 2021 är Morgado Golf Resort i Portugal – mer info>>

Mat och underhållning: Planeras tillsammans med Golfrestaurangen för att få en meny som vi vet håller hög klass samt musikunderhållning, Yellow Mike spelar på onsdag samt på banketten lördag,  KIRE underhåller torsdag och fredag – upplagt för gemyt!

Meny –  banketten>>    |    Information – regler>>    |  Lokala Regler>>

 

 

* Fullvärdiga medlemmar från Hudiksvall, Bollnäs och Söderhamn betalar ingen tävlingsgreenfee (samarbetsavtal)

ons

DAGSPONSORER:


    

HIO SPONSORER:

           

 

 

VINNER DU EN PLATS I FINALSPELET VÅREN 2020, ÄR DEN PERSONLIG OCH KAN EJ ÖVERLÅTAS. DU KAN BARA VINNA EN PLATS I FINALEN OAVSETT PLACERING I GRUNDSPELET I LJUSDAL.
VID  VINST AV FINALPLATS, VINST AV HIO-PRIS BETALAS EVENTUELL VINSTSKATT AV VINNAREN.

Tidigare tävlingar

– Ljusdal Masters 2019>>
– Ljusdal Masters 2018>>
Memira Open 2017>>
Memira Open 2016>>
Memira Open 2015>>