Ljusdal Masters 2018

LJUSDAL MASTERS

..så heter numera vår årliga tävling som vi genomför sista helgen i juli sedan år 2000.
I år spelas tävlingen mellan 25 och 28 juli, med anmälan från 1 april kl. 00:00

Som vanligt kommer vi att förutom singelspel ha lagtävling, 3-mannalag. De som slutgiltigt gör upp om slutsegern utomlands våren 2019 är ettan och tvåan i de tre singelklasserna samt det vinnande laget.

Prisbord: Med våra dagsponsorer så kommer vi att satsa på att ha ett fint prisbord alla dagar. Det betyder att vi kommer att ha flera pristagare under denna vecka utöver de nio finalister som spelar finalen 2019.

Tävling i tävlingen: Under varje dag kommer det att bli flera olika små tävlingar. Detta är för att ge spelet extra krydda och tävlingsnerv. HIO pris kommer att finnas, kan även bli något extra men vi återkommer med det. (lite hemligheter få vi ha)

Mat och underhållning: Planeras tillsammans med Golfrestaurangen för att få en meny som vi vet håller hög klass samt musikunderhållning på kvällarna med Yellow Mike och Emma Svensson. Detta gäller även den stora banketten på lördagen som vi har på Golfrestaurangen med dansmusik av EXTRACT.

Start från hål 1 – 10: Vi fortsätter med att ha två startblock, detta för att vi ska kunna ge er den service vi vill leverera. Detta, som blev uppskattat förra året, innebär ett snabbare spel, mindre väntan och får resultat på ett enklare och snabbare sätt.

Vi återinför cut efter tre dagar, både i singelspel och lagspel

Här följer några viktiga hållpunkter:
Har ni några övriga frågor – ring kansliet på tel. 0651-168 83

  • Tävlingen är i första hand en singeltävling i tre lika stora klasser (A, B, C)
  • Vi spelar över 4 dagar med ”cut” efter tre dagar (gäller både singel och lagspel)
  • Öka dina chanser till plats i finalfältet genom att bilda ett lag, dessa utgörs av 3 stycken spelare, onsdag och torsdag räknas den sämsta scoren bort i laget.Fredag och ev. lördag räknas alla tre resultaten in (alla deltagare i laget måste vara anmälda till singelspelet).Vinnande lag i tävlingen spelar final våren 2019. Spelare som är med i ett lag som går vidare till lördagens spel men inte klarat cut i sitt singelspel, kommer att få spela för sitt lag på lördag, samt spela om lördagens dagspriser.
  • Ettan och tvåan i varje klass, samt det bästa tremannalaget deltar i finalspel under våren 2019 i ett ännu inte bestämt resmål utomlands. Där spelar alla nio finalister tre dagars singelspel om mästerskapsbucklan.
  • Vi kommer att ha två startblock under dagarna, första start 07:00 med start från hål 1 och hål tio, andra startblocket börjar kl. 12:00 med start från hål 1 och hål 10.
  • Tävlingsavgiften är 1 200: – för singelspel, tillägg för lagspel: 300: – per person, samt ev. tävlingsgreenfee på 500: – tillkommer.

Betala till:
– Ljusdals Golfklubbs bankgiro 130-2330
– SWISH på nr: 123 453 5043

Ange: Ljusdal Masters samt ditt golf-ID.  Sista betalningsdag för singelspel är den 30 juni.

VID LAGANMÄLAN:
Avgiften för lag är 300: – per spelare och betalas:

 • Nere på kansliet, senast ons. 25/7 innan du startar
 • SWISH på nr: 123 453 5043 ange: Ljusdal Masters Lag, samt ditt golf-ID
 • Till Ljusdals Golfklubbs bankgiro 130-2330 (betala senast 20 juli) ange: Ljusdal Masters Lag, samt ditt golf-ID.

OBS! Skicka ett mail till oss märkt: LAGANMÄLAN – ange där namn och golf-ID på samtliga tre spelare samt ert lagnamn.

Efter varje avslutad speldag hålls prisutdelning för dagsetappen i golfrestaurangen ca 21.00, även utlottningar på scorekorten från olika sponsorer sker varje kväll.

VINNER DU EN PLATS I FINALSPELET VÅREN 2019, ÄR DEN PERSONLIG OCH KAN EJ ÖVERLÅTAS. DU KAN BARA VINNA EN RESA OAVSETT PLACERING I GRUNDSPELET I LJUSDAL.
EVENTUELL VINSTSKATT BETALAS AV VINNAREN.